Sosyal Medya Yönetimi


Dünya üzerinde her 13 kişiden birinin Facebook’a kayıtlı olduğu, günde ortalama 460 bin kişinin Twitter hesabı açtığını ve YouTube’un her ay 800 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yaptığı bilgisi sosyal medyanın iş dünyasına da etkileyen yönünü göstermek açısından yeterli veri oluşturacaktır. Sosyal Medya, çalışan performans yönetiminden şikayet yönetimine, insan kaynaklarından ürün veya hizmetlerinizle ilgili en sağlıklı feedback edinme yöntemlerine kadar iş yapış biçimini temelli olarak değiştiren bir platformlar zinciri.

Sosyal medya, sadece iş hayatımının değil, gündelik hayatın da her anına eşlik ediyor. Sadece bununla kalmıyor aynı zamanda iş yapış süreçlerinden, pazarlama faaliyetlerine kadar pek çok bağlantılı alanda köklü değişiklikler yaratıyor.

İşte bu nedenle şirketlerin de bu alanda etkili bir faaliyet göstermesi günümüzde bir zorunluluk halini alıyor. Sadece kurumsal zorunluluk değil, Sosyal medyayı aynı zamanda bir fırsatlar dünyası olarak da görmek gerekiyor. Müthiş bir farkındalık yaratan sosyal medya mecraları aracılığıyla son birkaç yılda hayatınıza giren markalar, restoranlar, butik alışveriş mecralarını düşünün. Bir benzeri etkiyi kurumsal şirketlerin yaratması mümkün değil mi? Rekabet ediyorsanız, sosyal medyayı kaptırdığınız her an, rekabette çarpan etkisiyle geriye gidiyorsunuz demektir.

Özellikle küçük ölçekteki şirketler için sadece yeni bir kavram olarak görülen sosyal medya, aslında çok güçlü pazarlama platformlarından birisi. Bugün bu yazıyı okuyan her kişinin mutlaka bir sosyal medya hesabı vardır. yoksa zaten kalan kısmı okumanıza gerek olmayacaktır. Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube, Skype ve benzerleri bir çoğumuzun kullandığı sosyal medya uygulamalarının başında geliyor artık.

Bireyler kullanıcı olarak bu alanlarda bulunurken, mal ya da hizmet satan firmalar ise sosyal medya mecrasının formatına göre mal ve hizmet pazarlamaktan, doğrudan satışa, müşteri ilişkileri yönetminden kriz yönetimine kadar çok kapsamlı noktalarda sosyal medya mecralarını kullanıyor.

İşte bu nedenle Kolay Medya olarak size en geniş kapsamda Sosyal Medya yönetim paketleri sunuyor, seçeceğiniz, firmanıza uygun paketlerle ekstra personel ayırmadan sosyal medyada var olmanızı, sadece var olmak değil, etkili bir şekilde var olmanızı sağlıyoruz.