Alan Adı ve Barındırma Hizmetleri


Bir web sitesi yapacağınız zaman çok temel olarak iki şeye ihtiyacınız vardır: Bunlar öncelik sırasına göre siteniz için kullanacağınız alan adınız (domain name) ve sitenizi barındıracağınız bir yer.

Edinmeniz mutlaka gerekli olan, edinmediğiniz taktirde bir web sitesine sahip olamayacağınız bu iki sanal mülk gelişigüzel seçilemez.

Kolay Medya web siteniz için alan adı seçiminden, gerektiği durumlarda sizin için alan adı almak, talep ettiğiniz taktirde seçtiğiniz alan adı için ihalelere katılmak gibi pek çok alternatif durumda Alan Adı Danışmanınız olarak hizmetinizde.

Web sitenizin hazırlanmasının ardından webde yayınlanabilmesinin ikinci önemli koşulu bir barındırma hizmetine sahip olmasıdır. Sitenizin yapısı, ziyaretçi beklentileri, öngörülen ziyaretçi planlaması gibi durumlar için değişkenlik gösteren barındırma hizmetleri, pek çok durumda önemli gider kalemlerinden birisini oluşturduğundan, güvenliğinin sağlanması ve sürekli optimize edilmesi gerekmektedir. Kolay Medya olarak bu konuda da sizin için, sizin yararınıza Barındırma Hizmetleri çözümlerimiz hizmetinizde.